Yhteistyö, josta pidän

Yhteistyö josta pidän! Reilu vuosi sitten otin ensimmäistä kertaa yhteyttä Emmyn kumppanuuksista vastaavaan Susannaan. Ajattelin, että meillä voisi olla paljon yhteistä ja oli minulla jo aika valmis ideakin esittää. Vaatteet ovat hyvin olennainen osa talviharrastamista ja myös merkittävä päästöjen lähde. Talviurheilulajien kulttuureihin kuuluu hienot ja toimivat uudet varusteet ja vaatteet, mielellään joka vuosi uudet.

Nykymaailmassa tämä kulttuuri ei vain enää toimi vaan pitää löytää parempia tapoja tehdä, vähentää ja tehdä erilailla.

KIRJOITTAJA: Noora Vihervaara

KIRJOITTAJA: Noora Vihervaara

POW Toiminnanjohtaja

Kirjoittaja on POWin Toiminnanjohtaja ja entinen aktiivilaskija, jolla ”piti joka vuosi olla uudet kamat”.

Pitää varmistua myös siitä, että jokainen tuotettu ja käyttökuntoinen vaate päätyy käyttöön eikä makaa varastossa tai kaatopaikalla.

Emmy yhteistyön avulla haluamme myös helpottaa käytettyjen talvi-ja ulkoiluvaatteiden ostamista. Moni meistä tietää “yv-av-jono-postitatko” myynnin “helppouden”, joten kun yhdessä paikassa, eli Suomen suurimmassa second hand verkkokaupassa, on nyt ja tulevaisuudessa laajempi valikoima käytettyjä ja uusia yritysten lahjoituksena olleita varastojen ylijäämiä tulee myös tämän tuotekategorian ostaminen helpommaksi. 

Ensimmäiset lahjoitetut tuotteet on nyt julkaistuna verkkokaupassa. Tutustu valikoimaan tästä. 

Tärkeänä syynä yhteistyölle on myös se, että POW x Emmy tuotevalikoima toimii myös POWin varainhankinnan työkaluna. Lahjoitettujen tuotteiden tuotto ohjataan tukemaan POWin tekemää ilmastotyötä. Lahjoittamalla tuotteita myyntiin voit siis: päästä helposti eroon varaston täytteenä olevista vaatteista, edistää kiertotalouden toimialaa, tukea POWin ilmastotyötä rahallisesti, vähentää päästöjä antamalla jollekin toiselle ostaa käytettynä uudeksi lempivaatteekseen juuri sinun lahjoittama tuote. 

Ja ai niin. Vaateyrityksillekin tämä on huippu juttu, sillä kuten ensimmäisen yrityslahjoituksen tehnyt Weekendeen Aissakin sen sanoi: ​​”Meille on tärkeää, että kaikki tuotteemme päätyisivät käyttöön. Yhteistyö POWin ja Emmyn kanssa mahdollistaa ylijäämätuotteiden päätymisen aktiivisten liikkujien käyttöön ja vähentää siten hävikkiä.” … ja sitä hävikkiäkin tulee vähentää jo ennen siihen liittyvän lain astumista voimaan. Vastuullisuus nimittäin alkaa siitä mihin laki päättyy. 

Tutustu tapoihin olla mukana: https://protectourwinters.fi/kiertotalous/

Osta tuotteita ensimmäisten lahjoitettujen tuotteiden joukosta: https://store.emmy.fi/pow-x-emmy 

#LupausTalvelle -puoluekysely

#LupausTalvelle -puoluekysely

Protect Our Winters Finland selvitti osana #LupausTalvelle -kampanjaa, millaiset teot talvien puolesta ovat puolueille tärkeitä ja miten puolueet toimivat talvien pelastamiseksi.  Puoluekysely lähetettiin kaikille Suomessa rekisteröityneille puolueille....

Lähettilään kynästä: Huolta tai ei, parempia aikoja ilmastotoimille ei tule – ja juuri siksi kannattaa äänestää

Lähettilään kynästä: Huolta tai ei, parempia aikoja ilmastotoimille ei tule – ja juuri siksi kannattaa äänestää

Kirjoittaja on Protect Our Winters Finlandin lähettiläs, Helsingissä asuva vapaavalokuvaaja ja -toimittaja. ''Henkilökohtaiset valinnat ovat tärkeitä, mutta tärkeintä on vaikuttaa päätöksiin, joilla saadaan asioita muuttumaan kansallisella tai kansainvälisellä...

Äänessä: POW-jäsen – Entisen himomatkaajan identiteettikriisi

Äänessä: POW-jäsen – Entisen himomatkaajan identiteettikriisi

Minä olen matkaillut elämässäni paljon lentämällä. Paljolla tarkoitan, että olen käynyt 44 maassa, useimmissa lentämällä. Toki olen varmaan puolet tuosta määrästä tehnyt julkisilla siten, että olen lentänyt eri mantereelle ja matkaillut siellä maata pitkin. Mutta kuitenkin olen lentänyt paljon enemmän kuin moni muu. Itseasiassa maailman väestöstä noin 80 % ei ole koskaan lentänyt. Minä olen.