Yhteisö

Laskeminen on kivempaa porukassa, kuten on ilmastotyökin. Yhdessä saavutamme myös valtavasti enemmän kuin kukaan yksin.

POWin yhteisö on avoin kaikille talvea ja talvilajeja rakastaville. Lähettiläät vievät viestiä talvien pelastamisen tärkeydestä omalla esimerkillään. POWin lähettiläinä on niin aktiivisia talviurheilijoita kuin talvea rakastavia luovan alan ammattilaisia sekä ympäristö- ja ilmastoalan asiantuntijoita. 

 POWin yhteisyökumppanit ovat yrityksiä ja yhteisöjä, joille talvet ja ilmastonmuutoksen hillitseminen on tärkeä asia. Yhteisömme kanssa ajamme muutosta, jota kestävämpi elämäntapa vaatii.

Enni Rukajärvi

”Reissailun myötä heräsin toden teolla ilmastonmuutosasioihin ja tajusin, että jotakin on tehtävä. POW tuntui sopivalta tavalta alkaa vaikuttaa asioihin.”

Antti Autti

”Toivon voivani kannustaa omalla esimerkilläni mukaan talvien pelastamiseen erityisesti niitä ihmisiä, jotka vielä epäröivät epätäydellisyytensä vuoksi. Uskon, että meille kaikille on paikka auki täällä puutteistamme huolimatta.”

Ruka

”Laskeminen ja lumen riemut kuuluvat myös tuleville sukupolville. Siksi
tuemme POW Finlandin toimintaa ja teemme yhteistyötä viestiäksemme asiakkaillemme ympäristöystävällisempien valintojen tärkeydestä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. ”

”POW:lla on viestit, meillä on niille vaikuttava kanava ja yhteinen agenda. Siitä se yhteistyö sitten lähti.”

Taivasalla

”Ihminen on osa luontoa, ympäristömme ei siis ole vain harrastusareena aktiviteeteille. POW:n kumppanina Taivasalla-yhteisö haluaa edistää kestävää ulkoilukulttuuria ja vahvistaa luonnon arvostusta.”

Ylläs

”Puhdas arktinen luonto ja seitsemän tunturia ovat tärkeä osa Yllästä. Ohjaamme kävijät kestäville reiteille Suomen suosituimpaan kansallispuistoon sekä laadukkaisiin paikallisiin palveluihin, kestävien elämysten pariin.”

Tule mukaan pelastamaan talvia

Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan.