Miksi POW-yhteisön jäseneksi?

POW Finland on talviurheilijoiden ilmastoliike, joka kannustaa kaikkia talven ystäviä toimimaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Uskomme, että tiedostamalla harrastustemme ympäristövaikutukset voimme yhteisönä vaikuttaa siihen, että talvilajien harrastaminen on jatkossakin mahdollista ja tapahtuu kestävämmällä pohjalla. Liittymällä POW-jäseneksi tuet sekä ilmastotyötä talvien pelastamiseksi että talviharrastusten säilymistä osana tulevien sukupolvien kulttuuria.

 

Sinun jäsenyytesi on meille yhtä arvokasta kuin lumi talvelle. Liity nyt!

Ilmastokriisin hillitseminen ei ole vain katastrofin torjumista. Se tarkoittaa myös meille tärkeiden asioiden suojelemista: lumileikkejä takapihalla, hiihtoretkiä meren tai järven jäällä, ihmiset yhteen tuovaa talviurheilua, lumilautailua puuterissa, hiljaisia hetkiä lumisessa luonnossa ja paljon kaikkea muuta.

Ilmastokriisi ja sen myötä maapallon keskilämpötilan kohoaminen uhkaavat näitä asioita – yhä lyhyemmät, lämpimämmät ja epävarmemmat talvet ovatkin jo osa arkeamme. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme muutosta sekä ylläpidettyihin kestämättömiin rakenteisiin kuin myös omiin elämäntapoihimme. POW pyrkii antamaan työkaluja ja inspiraatiota siihen, miten talven ystävät voivat konkreettisesti suojella meille tärkeitä asioita ja ottaa askelia omalla ilmastopolulla!

Vapaaehtoiseksi POW:iin?

POW toimii valtaosaltaan vapaaehtoisvoimin ja POW-tiimin muodostaakin monialainen ja asiantunteva joukko talvien ystäviä. Jäsenenä sinun on mahdollista osallistua POW:in vapaaehtoistoimintaan.

Tehtävät voivat olla erilaisia rooleja POWin tapahtumissa, juuri sinun ydinosaamista vaativia tehtäviä ja projekteja POW:in organisaatioissa tai jotain mitä ei olla vielä edes keksitty!

Kerro meille jäsenyytesi yhteydessä halustasi tehdä vapaaehtoistyötä ja täytä jäsenprofiilissasi kohta “Vapaaehtoiseksi”. Olemme sinuun yhteydessä osaamistasi ja kiinnostuksenkohteistasi vastaavien projektien ilmaantuessa.

POWin jäsenenä:

Pääset osaksi kasvavaa talvien ystävien yhteisöä

Saat inspiraatiota ja työkaluja omaan ilmastotoimintaasi

Pääset vaikuttamaan POW:in toimintaan muun muassa vapaaehtoisena ja saat äänioikeuden vuosikokoukseen

Tuet arvokasta ilmastotyötä talvien ja talviharrastusten kulttuurin säilyttämiseksi tuleville sukupolville!

 

Jäsenmaksusi avulla:

 

Järjestämme kampanjoita ja tapahtumia

Kerromme ja tiedotamme ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista talvien ystävien elämään

Vaikutamme päättäjiin ja alan yrityksiin

Kehitämme kestävämpiä tapoja harrastaa talvilajeja yhdessä alan toimijoiden kanssa

Lisää POWin toiminnasta ja saavutuksistamme löydät toimintakertomuksestamme!

Valitse itsellesi sopivan jäsenyys: liity jäseneksi itsenäisesti tai liitä jäsenyyteesi myös perheesi! Jäsenyys on voimassa vuoden liittymispäivästä. Tule mukaan pelastamaan talvet: yhdessä äänemme kantaa pidemmälle!

 

 

POW-yhteisön jäseneksi pääset liittymään tästä!

 

liity jäseneksi

Liittymällä POW-jäseneksi saat inspiraatiota omaan ilmastotoimijuutesi ja tuet ilmastotyötä talvien pelastamiseksi. Jäseneksi voit liittyä henkilöjäsenenä tai voit yllättää perheesi perhejäsenyydellä. Jäsenyytesi on meille yhtä arvokasta kuin lumi talvelle.

Tue ilmastotyötä

Ilmastotyö vaatii rahaa. Lahjoituksen avulla meillä on mahdollisuus tehdä entistä vaikuttavampaa ilmastotyötä. Lahjoittaa voit joko yksityishenkilönä tai yrityksenä.

TULE MUKAAN

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka yksittäinen ihminen voi tehdä on sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan. Jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa!