Osallistu

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka yksittäinen ihminen voi tehdä on sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan!

Haluatko osaksi talvien pelastajien yhteisöä ja saada aikaan muutosta? Osallistu POWin tomintaan! Voit antaa tukesi POW:in tekemälle ilmastotyölle liittymällä jäseneksi ja sitä myötä halutessasi vapaaehtoiseksi. Osallistu lahjoittamalla tai jakamalla tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen ratkaisuista, aktivoimalla omaa yhteisöäsi ilmastoasioissa tai järjestämällä keräyksen ilmastotyön hyväksi. Tapoja vaikuttaa on monia! 

Tutustu tapoihin, joilla voimme yhdessä suojella meille rakkaita talvia:

Liity POW:in jäseneksi

POW-jäsenyys tarjoaa sinulle tukea ja inspiraatiota omaan ilmastotoimijuuteesi. Jäsenenä saat ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa niin ilmastonmuutoksesta kuin keinoista, joilla voit olla itse osa tarvittavaa muutosta. Liittymällä POW-jäseneksi tuet sekä ilmastotyötä talvien pelastamiseksi että talviharrastusten säilymistä osana tulevien sukupolvien kulttuuria. Sinun jäsenyytesi on meille yhtä arvokasta kuin lumi talvelle.

Lahjoita ilmastotyöhön

Ilmastotyö vaatii rahaa. Rahaa tarvitaan vapaaehtoistyön organisointiin, tapahtumien järjestämiseen, viestintään, markkinointiin, materiaaleihin ja paljon muuhun. Lahjoituksen avulla annat meille mahdollisuuden tehdä entistä vaikuttavampaa ilmastotyötä. Lahjoittaa voit joko yksityishenkilönä tai yrityksenä.

Lahjoita POWin ilmastotyöhön

Vapaaehtoiseksi powiin?

POW toimii valtaosaltaan vapaaehtoisvoimin ja POW-tiimin muodostaakin monialainen ja asiantunteva joukko talvien ystäviä.

Tehtävät voivat olla erilaisia rooleja POWin tapahtumissa, juuri sinun ydinosaamista vaativia tehtäviä ja projekteja POW:in organisaatioissa tai jotain mitä ei olla vielä edes keksitty.

Kerro meille jäsenyytesi yhteydessä halustasi tehdä vapaaehtoistyötä ja täytä jäsenprofiilissasi kohta “Vapaaehtoiseksi”. Olemme sinuun yhteydessä osaamistasi ja kiinnostuksenkohteistasi vastaavien projektien ilmaantuessa.

Vapaaehtoiseksi Powiin? Täytä lomake

ASTU POW:in POLULLE

POW:in polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä astumaan tälle polulle ja kulkemaan polun suuntaan. Kyse ei ole välttämättä radikaaleista muutoksista, vaan pienistä ja suurista askeleista, jotka edistävät muutosta kohti ilmastoystävällistä yhteiskuntaa. Toiset ottavat vasta ensiaskeleita tällä polulla, toiset ovat jo pidemmällä. Tärkeintä on yhteinen suunta, jota kohti menemme.

Tutustu POW-Polkuun tästä!

Kierrätä talvivaatteesi

Talviharrastamisessa toimivat ja sopivat vaatteet ovat olennaisessa roolissa, mutta myös merkittävä päästölähde. POW sekä käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmy jakavat yhteisen huolen ilmastonmuutoksesta, ja haluavat olla mukana pidentämässä vaatteiden elinkaarta ja vähentämässä näitä päästöjä kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. 

POW x Emmy -yhteistyö mahdollistaa yksityisille ja yritykselle reitin lahjoittaa tarpeettomat talvivaatteet Emmyn myytäväksi. Myynnistä saatavat tuotot ohjataan POWin tekemään ilmastotyöhön.

Osta tai lahjoita vaatteita

osta POW-Tuotteita

Ostaminen ei sinänsä ole kovin kannustettavaa, koska ilmastokriisi vaatii meitä vähentämään kuluttamista. POW-tuotteiden avulla voit kuitenkin kertoa kuuluvasi POW-yhteisöön ja muistuttaa toiveestasi talvien pelastamiseen isommallekin joukolle. Siksi POW-tuotteet ovat hyvä vaihtoehto silloin kun etsinnässä on esim. huppari tai pipo. Ostamalla POW-tuotteita tuet samalla POW:in toimintaa. 

Tutustu POW-tuotteisiin

SEURAA MEITÄ SOMESSA

POW jakaa aktiivisesti tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista talviurheiluun ja -harrastajiin. 

Pysy mukana viimeisimmistä tapahtumista ja kampanjoista ja jaa omia tarinoitasi talvien pelastamisesta tägäämällä @protectourwintersfinland sekä #PelastetaanTalvet

Seuraa POWin kanavia somessa!