Vaikuttamistyö

Ilmastokriisi ratkeaa vasta, kun yhteiskunnan rakenteet muuttuvat ilmastoystävällisiksi. Se tarkoittaa muutoksia muun muassa lainsäädäntöön, verotukseen ja julkisten varojen käyttöön.

Vaikuttamistyöllä herätetään poliittisia päättäjiä tarvittavaan muutokseen ja tarjotaan ratkaisuja päättäjien käyttöön. POW kirittää päättäjiä nostamaan ilmastotoimien kunnianhimon tasoa ja varmistaa, että tehtävät toimet ovat linjassa Pariisin ilmastosopimuksen ja viimeisimmän ilmastotieteen kanssa. POW tekee vaikuttamistyötä myös EU:n tasolla yhdessä muissa maissa toimivien POWien kanssa.

POWin vaikuttamistyön ytimessä ovat tällä hetkellä Protect Our Wintersin omalle yhteisölle tärkeät liikkumisen ja liikenteen päästöt. Haluamme päästä mäkeen, ladulle tai vuorille jatkossakin ja tahdomme tehdä sen mahdollisimman vähäpäästöisesti.

POW kanavoi talviurheiluyhteisön äänen poliittisten päättäjien suuntaan. Mitä laajemman ja yhtenäisemmän talvien ystävien rintaman puolesta voimme puhua, sitä suurempi vaikutus POWin vaikuttamistyöllä on.

MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ?

Uskomme, että työ talvien pelastamiseksi kantaa pidemmälle, jos kulutusvalintojemme lisäksi olemme itse äänessä ilmastonmuutoksesta, käytämme äänioikeuttamme ja osallistumme yhteiskuntamme rakentamiseen aktiivisina kansalaisina. Siksi myös POW polun ensimmäisellä askeleella kannustetaan vaikuttamaan politiikkaan.

Vinkit tehokkaisiin ilmastotoimiin

Vaikuta politiikkaan

〉Ole äänessä

〉Opiskele

〉Elä yksinkertaisemmin

Matkusta fiksummin

〉Syö ilmastoystävällisesti

Äänestä lompakollasi