Hae POWin hallitukseen toimikaudelle 22/23

Rakastatko lunta ja haluat suojella talvia? Koetko, että haluaisit tehdä enemmän ilmastokriisin hillitsemiseksi yhdessä hyvässä porukassa? Hae POWin hallitukseen!

Hallituksen jäsenet tuovat yhteisöömme selkänojaksi vahvan asiantuntijaroolinsa. Hallituksen edustajia yhdistää rakkaus talveen, mutta myös huoli talvia uhkaavasta ilmastonmuutoksesta ja halu olla mukana ratkaisemassa ilmastokriisiä ja toimia ilmaston puolestapuhujina. Hallituksen jäsenet hyödyntävät POWin hyväksi omaa asiantuntijuuttaan ja verkostojaan.

Yleistä tietoa hallitustyöstä:

Hallitus ohjaa POWin ilmastotyötä ja toimintaa yhdessä operatiivisen tiimin (tällä hetkellä toiminnanjohtaja Noora Vihervaara & yhteisömanageri Sini Pyy) kanssa. POWin hallitus toimii vapaaehtois periaatteella, eli hallituksen jäsenille ei makseta korvausta. POW hallitus kokoontuu n. kerran kuussa etäyhteydellä ja fyysisesti 1-2 kertaa vuodessa. Tämän lisäksi yhteyttä pidetään Slack kanavalla. Hallituslaiset osallistuvat omien resurssiensa ja osaamisen puitteissa aktiivisesti ja monipuolisesti myös POWin muuhun toimintaan ja tarvittaessa hyödyntävät omia verkostojaan POWin edun mukaisesti.

Hallituksen osaamista voit vahvistaa mm. seuraavilla osa-alueilla:

 • – Poliittinen vaikuttaminen
  – Ilmastoasioiden asiantuntija
  – Viestintä & kampanjat
  – Tapahtumat
  – Liikenne, liikkuminen ja matkailu
  – Kaupalliset kumppanuudet
  – Hankeosaaminen
  – Vaikuttajayhteistyö
  – Varainhankinta

Hallituksen osaamista voit vahvistaa mm. seuraavilla osa-alueilla:

Jos kysymyksiä hallitustoiminnasta voit ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Noora Vihervaaraan noora@protectourwinters.fi / 0405255323 tai PJ Miikka Hastiin miikka@protectourwinters.fi / 0505824199.

Nykyiset hallitusjäsenet löytyvät täältä.

Täytä alla oleva hakemus 1.9.2022 mennessä, jos olet kiinnostunut paikasta POWin hallituksessa. POW hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan  ja hallituksen valitsee POWin jäsenistö (eli POW:in vuosittaisen jäsenmaksun maksaneet henkilöjäsenet). POWin vuosikokous järjestetään Helsingissä/etänä 17.9.2022. Hallitustyöhön 17.9.2022 valittujen toimikausi on 9/2022-9/2023)

 Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse ennen kokousta. 

Mitä teemme

POWin polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä kulkemaan tähän suuntaan.