LAHJOITA

Tukisitko POWin työtä lahjoituksella?

Protect Our Winters (POW) Finland kannustaa talviurheilun ja -ulkoilun ystäviä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä päivittäisessä elämässään sekä vaikuttamaan yhteiskunnassa laajemmin.

Lahjoituksesi avulla POW:

   • Tiedottaa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista talviin sekä talviurheiluun
   • Järjestää kampanjoita ja tapahtumia
   • Vaikuttaa päättäjiin ja alan yrityksiin
   • Lisätietoa POW:in toiminnasta löydät toimintakertomuksestamme!

Voit tehdä lahjoituksen yksityishenkilönä tai yrityksenä. Lahjoittamalla autat POWia tekemään entistä vaikuttavampaa ilmastotyötä.

Yhteydenotot lahjoituksiin liittyen noora@protectourwinters.fi 

Protect Our Winters Finland Ry rahankeräyslupa nro RA/2021/1243

MOBILE PAY

Lahjoitus Mobile Pay lyhytnumerolla

54411

RAHANKERÄYS TILI

Lahjoituksen rahankeräystilille voit tehdä:

FI0457800720607915 

KORTTIMAKSU

Määritä sinulle sopiva lahjoitettava summa ja lahjoita alla olevalla lomakkeella. 

Loading...

Liity jäseneksi

Jäsenyys tarjoaa tukea ja inspiraatiota omaan ilmastotoimijuuteesi. Jäsenenä saat ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa niin ilmastonmuutoksesta kuin keinoista, joilla voit olla itse osa tarvittavaa muutosta.

Lue lisää ja liity

POW Polku

Talvien pelastamiseen ohjaava POW Polku osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Polku koostuu pienistä ja suurista askeleista, jotka edistävät muutosta kohti ilmastoystävällistä yhteiskuntaa.

Astu oikealle polulle

Oletko jo jäsen?

Jos olet jo jäsen voit aktivoitua ilmastotyössä helposti ilmoittautumalla mm. vapaaehtoiseksi, kampanja-aktiiviksi tai tehdä oman ilmastolupauksen jäsenportaalissa. 

Kirjaudu sisään

yritys tai yhteisö

Yritykset ja yhteisöt voivat lahjoitusvaihtoehdon lisäksi myös liittyä kannatusjäseniksi maksamalla kannatusjäsenmaksun. 

Kannatusjäsenyyden lisäksi tarjoamme yrityksille eritasoisia mahdollisuuksia toimia POW Finlandin tai POW EU:n yhteistyökumppanina

Olemme myös 1% For the Planet non-profit kumppani, eli voitte rakentaa kumppanuuden kanssamme myös osaksi isompaa 1% For The Planet kokonaisuutta. 

Nykyiset kumppanimme löydät täältä

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Noora Vihervaaraan, noora@protectourwinters.fi / 0405255323.