POW Euroopan vuosikertomus julkaistu

Linkki vuosikertomukseen: https://protectourwinters.eu/wp-content/uploads/2021/04/POW-Europe-Annual-Report-2020.pdf

Vuonna 2020 Protect Our Winters muodosti eurooppalaisten osastojen kattoyhteisön POW Euroopan. Juuri kun EU oli aloittamassa ilmastopolitiikan kannalta merkittävää vihreän kehityksen ohjelmaansa, korona astui kuvaan ja asetti myös järjestöjen toiminnan uusiin raameihin.

Äskettäin julkaistu POW Euroopan vuosiraportti antaa hyvän kuvan POWin paikallistoiminnan ja kansainvälisen yhteistyön vahvuuksista tuona haasteellisena vuonna. Raportissa käydään läpi POW Euroopan toiminnan kohokohtia, kuten #NewPath verkkokeskustelutapahtuma ja Freeride elokuvafestivaalilla lanseerattu, ilmastoystävälliselle vapaalaskuelokuvalle myönnettävä POW Film Award, sekä esitellään paikallisten osastojen onnistumisia, joiden joukossa POW Finlandin edelleen ajankohtainen, lähimatkailuun innostava #pysynlähellä-kampanja.

POW Finlandin Unesco kampanja nostettiin yhtenä onnistuneista projekteista mukaan

Tänä vuonna talviyhteisön katseet on suunnattu tulevaan Glasgow’n YK:n ilmastohuippukokoukseen COP26 ja EU:n elpymispaketin kestävään käyttöön. Yhteisömme ääntä tarvitaan muistuttamaan poliitikkoja suurten rakenteiden muuttamisen merkityksestä. POW Finlandin toiminnanjohtaja Noora Vihervaara näkee POW Euroopan toiminnassa paljon potentiaalia.

“Yksin on vaikea saada muutosta aikaan, mutta uskon vahvasti, että kun saman tavoitteen äärellä toimii kansainvälisesti merkittävä määrä talvia rakastavia ihmisiä, meille kaikille rakkaat talvet ovat vielä pelastettavissa!” – Noora Vihervaara 

LINKKI: https://protectourwinters.eu/wp-content/uploads/2021/04/POW-Europe-Annual-Report-2020.pdf