KYSELYTUTKIMUS RUKAN ALUEEN MATKAILIJOILLE

Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa Rukan alueella vierailevien vastuullisuusasenteita, toimia ja odotuksia alueen matkailuyrityksiä kohtaan. Kyselyn on tehnyt POW (Protect Our Winters Finland).

MIKÄ ON POW?

Protect Our Winters Finland ry (POW) on talviurheilun, talviliikunta-aktiviteettien ja ulkoilun ystävien ilmastojärjestö.

POW aktivoi talvien ystäviä suojelemaan harrastusympäristöjään kanavoimalla rakkauden talvia ja ulkoiluharrastuksia kohtaan ilmastotoimiksi.

Luminen talvi on paitsi edellytys lajien harrastamiselle myös tärkeää kansalliselle kulttuurillemme, luonnollemme sekä taloudellemme muun muassa matkailun kautta.

Toiminnan tarkoituksena on aktivoida talvien ystäviä sekä urheilu-, liikunta- ja matkailualan yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan ilmastonmuutosta vastaan sekä vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

 

Alla oleva kysely toteutetaan osana POWin kestävän liikkumisen strategiatyötä.

Kerättyä tietoa hyödynnämme hiihtokeskusten kanssa tehtävän yhteistyön kehittämisessä sekä rakentaaksemme parempaa viestintää ja toimintaa tukemaan POWin kestävän liikkumisen strategiaa.

Kiitos osallistumisestasi! 

Mitä teemme

POWin polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä kulkemaan tähän suuntaan.