Hot planet

cool athletes

– innostamassa ja inspiroimassa nuoria ilmastotoimintaan!

Mikä olisi nuorille siistimpää kuin päästä vaihtamaan ajatuksia ilmastotoiminnasta heidän esikuviensa kanssa?

Tästä ideasta syntyi Hot Planet Cool Athletes (HPCA) – POWin lapsille ja nuorille suunnatut ilmastotoimintaan innostavat työpajat! Tulevana talvena POW-lähettiläät yhdessä vapaaehtoisten kanssa tuovat nämä työpajat koululuokkiin ympäri Suomea HPCA-koulukiertueen muodossa. 

Ilmastonmuutos näkyy ympärillämme yhä selkeämmin sään ääri-ilmiöinä sekä epävakaampina talvina. Nämä seuraukset vaikuttavat paitsi talviurheiluun ja ulkoiluaktiviteetteihin, mutta uhkaavat myös meille suomalaisille tärkeää talvikulttuuria monella tapaa – ja tästä lähettiläillämme on ensisijainen kokemus. HPCA-työpajojen avulla  haluamme tuoda keskustelun ilmastonmuutoksesta ja sen ratkaisuista kouluihin, ja siten innostaa ja inspiroida lapsia ja nuoria mukaan ilmastotoimintaan!

KOULUILLE

Tulevan talven 2023-2024 aikana tulemme toteuttamaan noin 8 työpajaa ympäri Suomea vapaaehtoisten ja lähettiläidemme vetämänä.

  • Kaikki työpajaan kuuluvat materiaalit sekä tunnin toteutus tapahtuu POW Finlandin puolesta.
  • Työpajan kesto on 2 x 45 min.

Haluaisiko koulusi tai luokkasi mukaan projektiin? Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä työpajan yksityiskohdista joko sähköpostitse tai puhelimitse saara@protectourwinters.fi / +358 40 537 4196

VAPAAEHTOISILLE

Etsimme mukaan innokkaita talvien pelastajia vapaaehtoiseksi vetämään HPCA -työpajoja tulevalle talvelle. Projektissa vapaaehtoisena toimimiseen saat koulutuksen POWin puolelta (englanniksi) eikä tehtävä vaadi erityisosaamista.

  • Koulutukset toteutetaan etänä syyskuun 2023 aikana. Osallistuminen koulutukseen on pakollista.
  • Jokainen työpaja pyritään järjestämään yhteistyössä joko POW-lähettilään tai toisen vapaaehtoisen kanssa.
  • Voit osallistua vapaaehtoisena joko yhteen tai halutessasi useampaan työpajaan.
  • Työpajoihin liittyvät matkakustannukset korvataan vapaaehtoisille.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi viimeistään 31.8.2023. klo 23.59. sähköpostitse osoitteeseen  saara@protectourwinters.fi otsikolla: HPCA vapaaehtoinen.

PROTECT OUR WINTERS FINLAND

Protect Our Winters (POW) Finland on kasvava yhteisö, joka tuo kaikki talviurheilun ja -ulkoilun ystävät yhteen talvien pelastamiseksi. Haluamme kannustaa yksilöitä, yrityksiä ja päättäjiä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä päivittäisessä elämässään sekä vaikuttamaan yhteiskunnassa laajemmin. Vain yhdessä voimme pelastaa talvet!

Toimintaamme kuuluu:

Kuvassa kylteissä lumihiutaleet kuvaamaan aktivismia talvien pelastamiseksi.

liity jäseneksi

​Saa inspiraatiota ja työkaluja omaan ilmastotoimintaasi ja tue arvokasta ilmastotyötä talvien ja talviharrastusten kulttuurin säilyttämiseksi tuleville sukupolville! Tule mukaan osaksi kasvavaa talvien ystävien yhteisöä.​

Kuvassa kolikoissa lumihiutaleita kuvaamaan, kuinka lahjoitukset ovat tärkeä osa POWin toiminnan jatkuvuuden kannalta.

Tue ilmastotyötä

Ilmastotyö vaatii rahaa. Rahoituksen avulla annat meille mahdollisuuden tehdä entistä vaikuttavampaa ilmastotyötä. Lahjoittaa voit joko yksityishenkilönä tai yrityksenä.

MOBILE PAY: 54411

TILINUMERO: FI045780072067915

Rahankeräyslupa nro RA/2021/1243.

Kuvassa latu kulkee puiden välissä, edistäen tietoisuutta POW Polusta

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain saapuva tietopakkaus ajankohtaisista aiheista ja tavoista ottaa askelia omalla POW-polullasi. Tule mukaan pelastamaan talvia.