POW laskuja Pyhällä ja Ylläksellä

Tämän viikonlopun sunnuntaina 4.12. lasketaan kaksi POW laskua: toinen Ylläksellä, toinen Pyhällä!

Meitä kaikkia tarvitaan tukemaan muutosta ja laskemaan niin päästöjä kuin mäkiäkin. Näytetään, että lumiset talvet ovat meille tärkeitä ja että myös tulevilla sukupolvilla on oikeus lumiseen iloon ja tulevaisuuteen! Mukaan POW-laskutapahtumaan voit osallistua yksin, yhdessä, perheenä, yrityksesi tai vaikka harrastusporukan kanssa. Tyylin ja välineet valitset itse. Tärkeintä, että lasket!

Jaa laskusta tunnelmia omassa somessasi hashtagilla #pelastetaantalvet tai tägäämällä @protectourwintersfinland Jaamme viikonlopun aikana hetkiä stooreissamme!

YLLÄS

Ylläksen kauden avajaisten yhteydessä lasketaan POW-lasku sekä skinnauskisa sunnuntaina 4.12.

*Huomioi, että Ylläksen POW lasku on siis siirtynyt lauantailta sunnuntaille alkuperäisestä aikataulusta poiketen!

klo 14:00 Skinnauskisa & Pelastetaan talvet -nousu
Paikka: Ylläs Ski Resort, Äkäslompolo
Nopein huipulle skinnaaja palkitaan seitsemän päivän hissilipulla! Skinnaajat jatkavat matkaa tunturin yli Pelastetaan talvet -yhteislaskuun. Lisätietoa kisasta ja ohjeet kisaan ilmoittautumiseen 2.12. mennessä Ylläksen sivuilta!

klo 15:00 Pelastetaan talvet -laskun info ja klo 15:15 yhteislasku
Paikka: Ylläs Ski Resort Ylläsjärvi, Tuolihissin ala-asema

klo 12:00-14:30 POW ständi
Paikka: Ravintola Taiga

❄️ Tule moikkaamaan avajaisissa POW tiimiä ständille! 

❄️ Jaossa POW tarroja kypärään tai laskuvälineisiin liimattavaksi sekä POW x Vaatelaastareita, joilla paikkaat rikki menneen vaatteen helposti ja nopeasti. 

❄️ POW ständillä voit halutessasi askarrella myös Pelastetaan talvet -yhteislaskuun oman kylttisi kierrätysmateriaaleista. 

❄️ Voit myös tuoda talvivaatteita lahjoitettavaksi POW x Emmy kampanjaan. Myynnistä saatavat tuotot ohjataan POWin tekemään ilmastotyöhön. Lue lisää POW x Emmy yhteistyöstä!

PYHÄ

Myös Pyhän Itsenäisyyspäivän viikonlopun yhteydessä sunnuntaina 4.12 klo 12 lasketaan Protect Our Wintersin Pelastetaan talvet -yhteislasku. Laskun kokoontuminen on PyhäExpressin yläasemalla su 4.12 klo 12.00. Tunnistat lähtöpaikan POW-lipusta.

Lisätietoa Pyhän sivuilta.

Jos joudut tällä kertaa harmiksesi missaamaan Pyhän kauniit maisemat ja vauhdikkaan POW laskun, vielä muutama kappale Pyhällä kuvatuista valokuvateoksista on vapaana. Teokset on painettu Plywood Printin kotimaiselle 15 mm koivuvanerille ja taulujen myyntituotot menevät lyhentämättöminä Protect Our Winters Finlandille talvien pelastamiseen. Tutustu jäljellä oleviin teoksiin täältä!

Pyhä x POW

PS.

Mietitkö miten voisit vähentää talvimatkailun päästöjäsi?

Kurkkaa POWin vinkit ILMASTOYSTÄVÄLLISEN MATKAN ABC:stä