KUTSU POW vuosikokoukseen

Moikka POW jäsenet, 

Taas on vierähtänyt kohta vuosi edellisestä vuosikokouksesta ja on aika valmistautua tämän vuoden kokoukseen. Meillä olisi muutama tärkeä juttu, mitä haluaisimme tässä vaiheessa viestiä: 

1. Laita päivämäärä 17.9.2022 ja 13.00 kellonaika kalenteriin. Kokous järjestetään Helsingissä, mutta kokoukseen pääset liittymään myös etänä. Lähetämme tarkemmat kokoustiedot kokoukseen ilmoittautuneille muutamaa päivää ennen kokousta. Ilmoittaudu kokoukseen tästä

(HUOM! Paikkoja livekokoukseen on 20, mutta jos et mahdu mukaan livenä, niin tule linjoille kuulemaan missä mennään)

2. Jos mielit osallistua kokoukseen, niin muista tarkistaa jäsenyytesi voimassaolo. Jäsenmaksu on voimassa 1 vuoden maksupäivästä eteenpäin. Kokoukseen saavat osallistua myös jäsenet joiden jäsenyys on ollut voimassa 1.9.2021-31.8.2022 välisenä aikana. Jäsenyyden saa helposti uusittua POWin jäsensivujen kautta. Jäsenmaksun saa toki maksaa vaikkei kokoukseen osallistuisikaan. 

3. Kokouksessa käsitellään toimintakauden 1.9.2021-31.8.2022 sääntömääräiset asiat, eli  toimintakertomus, tilinpäätös sekä kuluvan toimintakauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa valitaan myös uusi hallitus seuraavalle vuoden mittaiselle toimikaudelle. Hallituksen valitsee jäsenistö ja ehdolle voi asettua kuka tahansa POWin hallitustyöskentelyyn mukaan haluava POWin jäsen. 

4. Hae POWin hallitukseen! Vinkkasimme jo kesän alussa mahdollisuudesta hakea POWin hallitukseen. Olemme saaneet upeita hakemuksia, joista jäsenistö saa valittua varmasti erittäin ammattitaitoisen ja motivoituneen hallituksen.  Jos koet itse vetoa hallitustyöhön, niin lue lisää ja jätä hakemus tästä linkistä. Etäkokouksen sujuvoittamiseksi toivomme hallitushakemusten jättämistä 13.9 mennessä. Olemme yhteydessä hallituspaikasta kiinnostuneisiin henkilökohtaisesti ennen kokousta. 

Lisätietoa kokoukseen liittyen saat POWin toiminnanjohtaja Nooralta noora(at)protectourwinters.fi / 0405255323

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

(HUOM! Käytä ilmoittautuessasi samaa sähköpostiosoitetta kuin minkä annoit liittyessäsi jäseneksi, niin järjestelmä tunnistaa sinut jäseneksi)

Loading...