POW NORDIC SUMMIT 2023

Ensimmäistä kertaa pohjoismaiden POWit kerääntyvät Åreen ja yhdistävät voimansa, tietonsa sekä yhteisönsä talvien ja rakastamiemme paikkojen puolesta!

Tule mukaan 27-29 lokakuuta POW Nordic Summitiin ja löydä entistäkin vaikuttavampia tapoja talvien pelastamiseen sekä tapaa uusia sekä vanhoja POW-jäseniä, vapaaehtoisia, aktiiveja sekä lähettiläitä. Tapahtumalippu maksaa osallistujille 50 euroa.

Hintaan sisältyy:

  • Yöpyminen 3-4 hengen huoneissa Åren juna-asemaa lähellä sijaitsevassa Hotel Fjällsätrassa: saapuminen perjantai-iltapäivällä – lähtö sunnuntaiaamuna (mahdollisuutena varata lisämaksusta myös oma huone – lisätietoja sähköpostitse saara@protectourwinters.fi
  • Koko viikonlopun ateriat sisältäen aamupalat, lounaat ja päivälliset
  • Inspiroivia luentoja ja työpajoja
  • Ulkoiluaktiviteetteja
  • Jooga-, sauna- ja muut harjoittelumahdollisuudet
  • POW Goodiebag
  • Mahdollisuus tutustua POWilaisiin kaikkialta Pohjoismaista ja olla rakentamassa POWin pohjoismaista yhteisöä

Huomioithan, että vastaat itse matkastasi tapahtumaan ja sieltä pois. Osallistujamäärien selvitessä pyrimme tuomaan esille POWilaisille erilaisia vaihtoehtoja ja inspiraatiota kestävämmin matkaamiseen, joten pysy kuulolla!

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN:

*Huomioithan, että ilmoittautuaksesi tapahtumaan sinun tulee olla POW-jäsen. Jos et vielä jostain syystä ole POW-jäsen, klikkaa itsesi protectourwinters.fi/liity-jaseneksi -sivulle ja liity nyt!

Saa ensimmäisenä tieto tapahtuman ohjelmasta ja infosta tapahtuman Facebook -sivulla!

Tapahtuman ohjelma julkaistaan pikimmiten!

Lisätietoja: saara@protectourwinters.fi 

FAQ

Miten tämä tapahtuma auttaa talvien pelastamisessa?

Pyrimme siihen, että muutosta tehdään tapahtuman jokaisessa vaiheessa: haluamme muun muassa innostaa ja motivoida osallistujia matkaamaan tapahtumapaikalle kestävämmin pintoja pitkin esimerkiksi junalla tai esimerkiksi kimppakyytien avulla. Tästä informoimme osallistujia lähempänä tapahtumaa.

Itse tapahtuman avulla POW pyrkii kehittämään yhteispohjoismaista strategiaa, jotta voimme jatkossa tehdä entistäkin vaikuttavampaa ilmastotyötä yhdessä. Uskomme siihen, että muutos todella tehdään yhdessä!

Mitä POW nordic summitissa tehdään?

Viikonlopun aikana järjestämme osallistujille monipuolista ja inpspiroivaa tekemistä. Tapahtumaohjelma sisältää muun muassa hauskoja ja opettavaisia työpajoja, mielenkiintoisia puhujia sekä aikaa tutustumiselle ja yhteiselle olemiselle. Tämän lisäksi tutustumme Åreen ja sen upeaan luontoon erilaisten aktiviteettien merkeissä.

Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan pikimmiten!

kuka voi osallistua?

POW Nordic Summit on kaikille POW-jäsenille, lähettiläille sekä vapaaehtoisille avoin tapahtuma. POW-jäsenenä olet oikeutettu ilmoittautumaan tapahtumaan. Liity nyt!

Miten Åreen?

Osallistujamäärien selvitessä pyrimme tuomaan esille POWilaisille erilaisia vaihtoehtoja ja inspiraatiota kestävämmin matkaamiseen.

Tästä informoimme lisää lähempänä tapahtumaa. Tehdään itse matkasta jo itsessään yhdessä seikkailu!

Mitä jos joudun perumaan osallistumiseni?

Jos joudut jostain syystä perumaan osallistumisesi, voit siirtää oman lippusi toiselle. Osallistumismaksua ei palauteta tässä tapauksessa. Osallistumisen peruuntuessa otathan yhteyttä: saara@protectourwinters.fi