ANNA JOULULAHJA TALVELLE

Lumeton joulu on monelle suomalaisille nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Tänä jouluna merkityksellisin joululahja on lahja talvelle.

Lahja lumelle tarkoittaa meille tärkeiden asioiden suojelua: iloa lasten kasvoilla lumileikkien keskellä, vauhdikasta pulkkamäkeä kaveriporukalla, lumesta kertovia joululauluja, hiihtoretkistä perheen kanssa jäällä, lumessa kieriskelyä joulusaunan jälkeen, itserakennettuja lumilyhtyjä pihalla ja lumen valaisemia hiljaisia katuja aattona.

Vain yhdessä voimme pelastaa valkoiset joulut! Lahjoittamalla tai liittymällä POWin jäseneksi, annat lahjan lumelle ja tuet merkityksellistä ilmastotyötä talvien pelastamiseksi!

Kolme vinkkiä valkoisten joulujen pelastamiseen:

Tue ilmastotyötä

Ilmastotyö vaatii rahaa. Lahjoituksen avulla meillä on mahdollisuus tehdä entistä vaikuttavampaa ilmastotyötä. Lahjoittaa voit joko yksityishenkilönä tai yrityksenä.

liity jäseneksi

Liittymällä POW-jäseneksi saat inspiraatiota omaan ilmastotoimijuutesi ja tuet ilmastotyötä talvien pelastamiseksi. Jäseneksi voit liittyä henkilöjäsenenä tai voit yllättää perheesi perhejäsenyydellä. Jäsenyytesi on meille yhtä arvokasta kuin lumi talvelle.

TULE MUKAAN

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka yksittäinen ihminen voi tehdä on sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan. Jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa!

lahjoititko toisen puolesta?

Tänä jouluna lahjoittaessasi talvien pelastamiseksi saat ladattua lahjoituksesta kertovan ladattavan kortin. Näin voit lahjoittaa toisen puolesta ja kertoa hänelle osallistumisesta talvien pelastamiseen.

Jos lahjoitit talville omasta puolesta, kerro siitä somessa ja kannusta muita lahjoittamaan! Lataa oma
e-korttisi alempana ja jaa se somessa!

#PelastetaanTalvet

Lataa kortti napauttamalla kuvaa:

 Viime jouluna julkaisimme Lumettomat Joululaulut, joilla halusimme muistuttaa suomalaisia ilmaston lämpenemisestä luomalla lumettomia versioita Suomen suosituimmista joululauluista. Korvaamalla hanget sateella ja harmaudella välitimme todellisemman kuvan joulusäästä eri puolilla Suomea. Kuuntele laulut videolta tai lataa laulujen sanat!